Nieuw op Dreaming Beyond Infinity: Vlogs

Hallo allemaal!

Deze keer geen verhaal over mijn ervaringen of mijn mening over een bepaald onderwerp. In dit korte bericht wil ik graag iets nieuws met je delen.

Op veler verzoek ben ik begonnen met het opnemen van vlogs over mijn levensverhaal. Dit doe ik naast het schrijven van artikelen. In deze vlogs vertel over mijn levensverhaal, mijn ervaringen en geef ik tips aan iedereen. Daarnaast deel ik ook mijn mening over bepaalde onderwerpen en zal ik op den duur ook starten met interviews. Via Dreaming Beyond Infinity wil ik ook mensen met een inspirerend verhaal de ruimte geven om die te delen met de wereld. Lijkt het jou wat om deel te nemen aan een interview? Neem dan snel contact met me op.

Uiteraard blijf ik ook nog de oude en vertrouwde artikelen schrijven en publiceren.

Ben je benieuwd naar mijn vlogs? Klik hier om op mijn pagina te komen waar de Nederlandse vlogs zijn gepubliceerd. Wil je liever de Engelstalige vlogs? Klik dan hier. Je kan vlogs ook boven aan deze pagina in het menu vinden.

Ik zal snel een nieuw artikel publiceren over angsten en angststoornissen. Laat ook zeker weten wat je van de vlogs vind!

Tot snel!

Rachied

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s